Νέο Mazda MX-30: Οι 5 πυλώνες της δημιουργίας (βίντεο)

Το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο της Mazda αναπτύχθηκε με τέτοιο τρόπο ώστε να διατηρεί την οδηγική απόλαυση χωρίς συμβιβασμούς στην προστασία του περιβάλλοντος και των επιβατών.

ο Mazda MX-30 ο πρώτο καθαρά ηλεκτρικό το μοντέλο της Μάζντα, είναι διαθέσιμο στο Ελληνική αγορά, προκαλώντας ιδιαίτερα επαινετικά σχόλια, και για τα δύο προχωρημένος του τεχνολογίες καθώς και για η φιλοσοφία του σχεδιασμού.

Το μικρό και μεσαίο SUV ενσωματώνει το Ηλεκτρονική τεχνολογία πρόωσης e-Skyactiv, το οποίο αποτελείται από ένα ηλεκτρικός κινητήρας με ροπή 143 ίππων και 265 Nm και από ένα Μπαταρία ιόντων λιθίου 35,5 kWh.

Επιπλέον, βασίζεται σε Αρχιτεκτονική κατασκευής Skyactiv-Vehicle, η οποία είναι πλήρως ευθυγραμμισμένη με την ηλεκτρική μονάδα. Ο μπαταρία είναι τέλεια ενσωματωμένη στο σώμα αποτελεί το δομικό στοιχείο του, ενώ οι πλευρικές αρθρώσεις του σώματος αυξάνουν σημαντικά την ακαμψία.

Σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε από την Mazda στις Youtube, δηλώνει ότι το Mazda MX-30 “Είναι ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο, που δημιουργήθηκε με τον τρόπο Mazda da.”

Αλλά ποιος είναι ο τρόπος της Mazda; Όπως διευκρινίζεται στο βίντεο, ανησυχεί 5 κολόνες από μπετόν. Τα ακόλουθα είναι λεπτομερή:

Αυτονομία

Το μοντέλο μπορεί να διανύσει 200 ​​χιλιόμετρα χωρίς να χάνει μια σταγόνα βενζίνης κατά τη φόρτιση από 20% έως 80% σε 3 ώρες AC ή σε 36 λεπτά χρησιμοποιώντας συνεχές ρεύμα.

Διαδικασία οδήγησης

Το Mazda MX-30 είναι ένας αξιαγάπητος σύντροφος στα καθημερινά σας ταξίδια, χάρη στο απόκριση πεντάλ γκαζιού, του μειωμένου μεικτό βάρος, και το εξαιρετικό θέση οδήγησης.

Περιβαλλοντικό αποτύπωμα

Το εργοστάσιο στο οποίο παράγεται η μπαταρία, διακρίνεται για μειωμένες εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα, ενώ για την κατασκευή της μπαταρίας χρησιμοποιούνται λίγα πολύτιμα μέταλλα.

Οικολογικά υλικά στην καμπίνα

Μέσα στο MX-30 έχουν χρησιμοποιηθεί φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, όπως φελλός και υλικό από ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια.

Ασφάλεια επιβατών

Η Mazda φροντίζει για την ασφάλεια των επιβατών, θωράκιση της μπαταρίας του μοντέλου με πολύ υψηλής αντοχής προστατευτικό πλαίσιο.

Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Mazda MX-30: Το 2022 και με τον Wankel

Mazda MX-5 1.5 SkyActiv soft top Vs Mazda Mx5 1.6 NA

Δοκιμή: Mazda MX-30 (+ βίντεο)

Source