Αγορά στο πρωτότυπο KITT NewsAuto.gr

Το έξυπνο, φουτουριστικό όχημα από την εμβληματική ταινία “The Knight of the Asphalt” βγαίνει στο σφυρί και συγκεντρώνει πολλούς ενδιαφερόμενους ανθρώπους.

Υπάρχουν μερικά αυτοκίνητα που έχουν κάνει μια εξαιρετική πορεία στον τομέα της τηλεόρασης και του κινηματογράφου, κερδίζοντας χιλιάδες θαυμαστές σε όλο τον κόσμο. Ένα από αυτά είναι ΚΙΤ (ΚΙΤ), ο μαύρο, αυτόνομο αυτοκίνητο πρωταγωνιστούν στη διάσημη ταινία “Knight Rider” (Knight Rider) και ήταν υπό την υπηρεσία του Ντέιβιντ Χάσελοφ ή αλλιώς Μάικλ Νάιτ.

Για εκείνους των οποίων το όνομα Michael Knight δεν λέει τίποτα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι αυτός είναι ο Mitch Buchannon από τη δημοφιλή σειρά Baywatch.

Οι οπαδοί του Hasselhoff έχουν την ευκαιρία να το κάνουν δικό τους αυθεντικό KITT, όπως και πλειστηριασμός από το σπίτι LiveAuctionees. Ο Hasselhoff, στην πραγματικότητα, απευθύνεται καλώντας το κοινό μέσω Twitter, παρακινώντας τους να βιάσουν να συμμετάσχουν στη δημοπρασία.

Το KITT βασίστηκε σε ένα Pontiac Trans Am 1982 και ενσωματωμένο λειτουργίες που εμφανίζονται… τρομακτικές για την ώρα. Το KITT είχε αδιανόητη τεχνητή νοημοσύνη, ήταν αυτόνομο, ενώ το το σώμα του … συγκολλήθηκε μοριακά. Την ίδια στιγμή, το άρεσε Ωθηση τούρμπο για την αποφυγή εμποδίων, έφερε πιθανότητα ανθρώπινη ομιλία, καθώς και κάποιες λειτουργίες που τον έκαναν… ισχυρό σε οποιαδήποτε κατάσταση. Συγκεκριμένα, έφερε την ευκαιρία επιδίωξη (Pursuit), θα μπορούσε να γίνει εντελώς σιωπηλός (Silent) και ήταν ειδικός στο παρακολούθηση υπόπτων (Επιτήρηση).

Το Pontiac Trans Am (1982) στο οποίο βασίστηκε το KITT ενσωματώθηκε ένα Κινητήρας V8 5 λίτρων ποιος έπαιξε 145 άλογα και συνδυάστηκε με το ένα Χειροκίνητο κιβώτιο 4 ταχυτήτων είτε με αυτόματο 3 σχέσεις. Ταυτόχρονα, θα μπορούσε να επιταχυνθεί στα 96km / h σε ακινησία σε 9,2 δευτερόλεπτα, αριθμός που το έκανε ένα από τα ταχύτερα μοντέλα της εποχής.

Σημειώνεται ότι το τιμή των δημοπρασιών KITT κυμαίνεται μεταξύ 175.000 $ (138.000 €) και 300.000 $ (244.000 €), ενώ έχουν υποβληθεί προσφορές που αγγίζουν το 1 εκατομμύριο δολάρια (815.000 ευρώ). Εάν, στην πραγματικότητα, το KITT “πιάνει” μια τιμή τουλάχιστον κατά 25% υψηλότερο από το πρωτότυπο, τότε το έξυπνο όχημα θα παραδοθεί στο τυχερό πλειοδότης από τον ίδιο τον Hasselhoff.

Εκτός από το KITT, δημοπρατούνται και άλλα αντικείμενα “Hoff”, όπως ένα τσάντα από Baywatch, καθώς και ορισμένα αντικείμενα που φέρουν την υπογραφή του.

Για να συμμετάσχετε στη δημοπρασία κάντε κλικ εδώ.

Διαβάστε επίσης:

Κοντά στην τραγωδία – Πήγε να πέσει σε αστυνομικό μπλοκ

Δείτε το νέο περιπολικό αυτοκίνητο των 100.000 € της Ελληνικής Αστυνομίας

Πήγαν για χιόνι και έπεσαν στα μπλοκ…

Source