Η BMW έβαλε ήχο από V10 σε βίντεο με M2

Ημερομηνία δημοσίευσης: 5/1/2021

Η χρονιά ξεκίνησε με ένα λάθος για τη BMW καθώς η μάρκα έλαβε φωτιά από τους φίλους της, όταν παρατήρησαν ότι το M2 ακούγεται σε ένα βίντεο της μάρκας σαν να είχε κινητήρα V10 κάτω από την κουκούλα του!

Οι εταιρείες αυτοκινήτων καλωσόρισαν τη νέα χρονιά με διάφορα διασκεδαστικά βίντεο, προκειμένου να ευχηθούν στους φίλους τους για τη νέα χρονιά και με την ευκαιρία να προωθήσουν τα μοντέλα της γκάμας τους.

Η BMW America, ωστόσο, ξεκίνησε το 2021 με ένα λάθος, καθώς, όπως μπορεί κανείς να καταλάβει πολύ εύκολα, στο βίντεο που δημοσίευσε, ο ήχος που ακούγεται δεν προέρχεται από το M2 που πρωταγωνιστεί σε αυτό αλλά από άλλο αυτοκίνητο. Είναι σαφές ότι αυτός ο ήχος δεν μπορούσε να προέλθει από τον 6-κύλινδρο 3-λίτρο TwinPower Turbo κινητήρα του βαυαρικού μοντέλου, αλλά ταιριάζει σε έναν κινητήρα με τουλάχιστον 10 κυλίνδρους, με κάποιους να λένε ότι η BMW αντιγράφει τον ήχο ενός κινητήρα Lamborghini με έναν κινητήρα V10 και τον έβαλε στο βίντεο M2

Η BMW δημοσίευσε το βίντεο σε πολλούς από τους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά το κατέβασε όταν συνειδητοποίησε τι συνέβη. Τα βίντεο, ωστόσο, εξακολουθούν να υπάρχουν σε πολλές σελίδες των εκπροσώπων της εταιρείας που πιθανότατα δεν έχουν ακόμη ενημερωθεί για το τι συνέβη.

Υπάρχουν εκείνοι που έσπευσαν να υποστηρίξουν τη μάρκα λέγοντας πώς Το βίντεο μπορεί να έχει δημιουργηθεί από εξωτερικό συνεργάτη της BMW το οποίο, κατά πάσα πιθανότητα, δεν ήταν βενζίνη και έτσι δεν έδωσε την παραμικρή σημασία στον ήχο του βίντεο. Ίσως, αλλά ποιος έδωσε το πράσινο φως για να δημοσιεύσει ένα τέτοιο βίντεο;

Παρακολουθήστε το βίντεο μετά τις 2:00

Source