Πότε θα κάνει το ντεμπούτο του η Alfa Romeo Tonale;

Η κλεψύδρα για την παρουσίαση της έκδοσης παραγωγής του πολυαναμενόμενου, εντυπωσιακού Tonale αδειάζει αργά. Θα διαφέρει από το πρωτότυπο και θα είναι διαθέσιμο σε έκδοση Quadrifoglio;

Οι τίτλοι τελειώνουν στην 10ετή παρουσία του Giulietta στην παγκόσμια αγορά ανακοινώθηκε πρόσφατα από Αλφα ρομέο, που δεν σκοπεύει να αντικαταστήσει το μοντέλο.

Αντιθέτως, η ιταλική εταιρεία επικεντρώνεται στον ταχέως αναπτυσσόμενο τομέα SUV / crossover, με το Στέλβιο είναι επί του παρόντος ο μοναδικός εκπρόσωπος της εταιρείας.

Η Alfa Romeo, ωστόσο, αναμένεται να τερματίσει την… μοναξιά του μοναδικού SUV της, προσθέτοντας δίπλα της το Μπρένερο, αλλά και το πολυαναμενόμενη Tonale.

Το μοντέλο παρουσιάστηκε το 2019 στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, σε αρχική μορφή. Ωστόσο, η πανδημία δεν επέτρεψε να αποκαλυφθεί η έκδοση παραγωγής. Λοιπόν, πότε θα είναι το τελευταίο;

Σύμφωνα με μια καλά ενημερωμένη πηγή στα ΜΜΕ, Motor.es, το συμπαγές SUV της Alfa Romeo θα παρουσιαστεί επίσημα τον επόμενο Σεπτέμβριο, ενώ το πρώτα – αυστηρά λίγους αριθμούς – οι πωλήσεις σε ευρωπαϊκό έδαφος σχεδιάζονται γι ‘αυτόν Ο Νοέμβριος θα ακολουθήσει.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η Tonale θα υποβάλει μαζική παραγωγή τον Φεβρουάριο του 2022, διατηρώντας παράλληλα το 90% των λεπτομερειών του αρχικού οχήματος. Αυτή η είδηση ​​αναμένεται να φέρει χαμόγελα στους φίλους του μοντέλου, που γοητεύτηκαν από το σχεδιασμό του. Οι λίγες και λεπτές αλλαγές θα περιλαμβάνουν μερικές παρεμβάσεις στο μέγεθος των προβολέων και του πλευρικοί καθρέφτες.

Όσο για τους θαυμαστές τους Quadrifoglio δημοσιεύσεις, μπορεί να είναι απογοητευμένοι, δεδομένου ότι φαίνεται να είναι η ατζέντα της μάρκας δεν περιλαμβάνει μια αθλητική έκδοση. Ο λόγος έγκειται στην πεποίθηση της εταιρείας ότι δεν θα προσελκύσει αγοραστές.

Σημειώνεται ότι η Tonale φαίνεται να «δανείζεται» τους κινητήρες της Αποστάτης, ενώ στην κορυφή του εύρους θα είναι ένα plug-in υβριδική έκδοση 250 hp.

Διαβάστε επίσης:

Στο κομμάτι με την Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio (βίντεο)

Πόσο κοστίζουν τα νέα Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio και Stelvio Quadrifoglio στην Ελλάδα;

Ένα χρυσό Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio για το Mille Miglia

Source