Ένας 18χρονος Γκανέζος δημιούργησε ένα αυτοκίνητο για 150 ευρώ

Ημερομηνία δημοσίευσης: 5/1/2021

Ο 18χρονος Kelvin δημιούργησε το δικό του αυτοκίνητο με παλιοσίδερα και ό, τι άλλο μπορούσε να βρει! Αυτή είναι η ιστορία του.

Ένας 18χρονος Γκάνας έδωσε ένα μάθημα ζωής για κάθε άτομο στον πλανήτη καθώς κατάφερε να κατασκευάσει ένα κανονικό αυτοκίνητο μόνο του, με τα λίγα εργαλεία και τις λίγες γνώσεις που έχει.

Ο Kelvin ζει έξω από την πόλη της Άκκρα της Γκάνας και, όπως και οι περισσότεροι συμπατριώτες του, είναι πολύ φτωχός. Η απόκτηση ενός αυτοκινήτου είναι κάτι παραπάνω από ένα αόριστο όνειρο για την οικογένειά του, αλλά ο 18χρονος δεν τα παρατήρησε και αποφάσισε να κατασκευάσει ένα “με τα χέρια του”, βήμα προς βήμα, όπως μπορούσε. Και τελικά πέτυχε! Ναι, το τελικό αποτέλεσμα δεν είναι εντυπωσιακό, αλλά η προσπάθεια που καταβάλλεται δεν είναι ρεαλιστική.

Ο νεαρός είπε ότι το συνολικό κόστος κατασκευής δεν ξεπερνά τα 200 $ και ότι χρειάστηκε συνολικά τρία χρόνια για να ολοκληρώσει το έργο, καθώς έπρεπε να πάει στο σχολείο και δεν είχε πάντα αρκετά χρήματα για να αγοράσει τα φύλλα και τα παλιοσίδερα που χρειαζόταν. Όλη η κατασκευή έγινε με το χέρι του, με βάση τις λίγες γνώσεις που έχει και αυτοσχεδιάζει σε μεγάλο βαθμό.

Ο κινητήρας κάτω από την κουκούλα παίρνει μια μοτοσικλέτα. Μέσα υπάρχει ένα ραδιόφωνο. Οι πόρτες είναι τύπου “gullwing” αλλά δεν έχουν παράθυρα και δεν χωράνε στο σώμα. Ωστόσο, ο Drew Binsky, ο vlogger που τον προώθησε, δήλωσε ότι τα καθίσματα είναι άνετα και ότι το αυτοκίνητο είναι πιο εύκολο στην πλοήγηση από ό, τι θα περίμενε κανείς.

Ο 18χρονος Kelvin αξίζει τόξο, δεν νομίζετε;

Source