Το Fiat Panda το βάζει με τη Ferrari SF90 Stradale!

Η Porsche Taycan φαίνεται να είχε μόνο πρωινό. Το Fiat Panda 4 × 4 δεν διστάζει να προκαλέσει μια Ferrari σε “πόλεμο χιονιού”. Όχι μόνο, αλλά η πιο ισχυρή παραγωγή όλων των εποχών!

Δείτε επίσης: Fiat Panda 4 × 4 ανθεκτικό Range Rover (+ βίντεο)

Οποιαδήποτε σύγκριση των τεχνικών χαρακτηριστικών μπαίνει στο χώρο της κωμωδίας. Ούτε 1.000 ατμόσφαιρες της Panda (965 ml), 3.9 V8 twinturbo το SF90 Stradale, μαζί με 3 ηλεκτρικούς κινητήρες. Συμπτωματικά, 50 άλογα της Fiat και 1.000 της Ferrari περιλαμβάνονται στην ίδια πρόταση. Όπως ο όρος “απόδοση” στο λεξιλόγιο Panda: 0-100 km / h σε 19 dl., τελικό με δύναμη 130 km / h. Το SF90, από την άλλη πλευρά, το θέλει 2,5 dl. για 0-100, 6,7 για 0-200 και φτάνει 340 χλμ / ώρα.

Δείτε επίσης: Η Ferrari SF90 Stradale πηγαίνει “διατριβή” στο Μονακό (+ βίντεο)

Και οι δύο είναι τετράτροχοι, με το Panda να χρησιμοποιεί τετρακίνητο Steyr-Puch και τους ηλεκτρικούς κινητήρες Stradale για τον μπροστινό άξονα. Στο χιόνι, τα 1.000 άλογα του υβριδικού “Cavallino Rampante” δεν σημαίνουν πολλά, οπότε η μάχη είναι άνετα παράλληλη με εκείνη του David εναντίον του Γολιάθ. Φυσικά, αυτό δεν είναι ένα φυσιολογικό αντίθετο, αλλά και πάλι είναι πολύ διασκεδαστικό να βλέπεις ένα αγαπημένο αυτοκίνητο της καθημερινής ζωής, να ανεχτείς τον ισχυρότερο που έχει κάνει ο Maranello. Συγχαρητήρια στον ιδιοκτήτη της Ferrari, ο οποίος δεν φοβάται να το βάλει στο κενό ανάμεσα στο 40χρονο Fiat και το χιόνι.

Δείτε επίσης: Yugo προσπερνά και συρτάρια Tesla Model S!

Το Fiat Panda το βάζει με τη Ferrari SF90 Stradale!

Source