Δωρεάν πάρκινγκ στο κέντρο της Αθήνας για ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Πρώτη είσοδος: Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2021, 18:03

Από την 1η Ιανουαρίου 2021 οι ιδιοκτήτες ηλεκτρικών αυτοκινήτων έχουν την ευκαιρία να πάρκο Το 2021 ήρθε με δωρεάν χώρο στάθμευσης για ηλεκτρικά οχήματαδωρεάν σε ελεγχόμενες θέσεις στάθμευσης όλων των Δήμων τα οχήματά τους. Η κυβέρνηση εφάρμοσε το νέο έτος τον νέο νόμο (N.4710 / 2020) του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ο οποίος δίνει ένα άλλο κίνητρο στους πιθανούς αγοραστές αυτοκινήτων να κοιτάξουν στην «ηλεκτρική» πλευρά.

Υπάρχουν πολλά κίνητρα για να αποκτήσετε ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο ..
Και υβρίδια χαμηλών εκπομπών με ειδικό σήμα

Διά μέσου www.gov.gr οι πολίτες μπορούν να υποβάλουν αίτηση για να λάβουν το ειδικό σήμα με το οποίο μπορούν να σταθμεύσουν κέντρο της Αθήνας και φυσικά στο κέντρο κάθε πόλης της Ελλάδας που διαθέτει ελεγχόμενο σύστημα στάθμευσης δωρεάν. Δικαιούχοι είναι εκείνοι που διαθέτουν καθαρά ηλεκτρικά οχήματα ή ηλεκτρικά υβριδικά οχήματα με εξωτερική φόρτιση με εκπομπές κάτω των 50 g CO2 / km.

Εισάγοντας τη διεύθυνση email Σήμα στάθμευσης ηλεκτρικών οχημάτων και μέσω των κωδικών στο Ταξί ο πολίτης θα εκτυπώσει το σήμα του που πρέπει να έχει στο όχημά του. Η Δημοτική Αστυνομία είναι υπεύθυνη για τον έλεγχο της εγκυρότητας του ειδικού σήματος, ενώ σε περίπτωση που δεν υπάρχει σήμα θα επιβεβαιωθεί παραβίαση για παράνομη στάθμευση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το νέο ηλεκτρικό μοντέλο KIA έρχεται το 2021

Πόσα αυτοκίνητα πούλησε η Tesla το 2020;

Δίκτυο 5G και υπηρεσία Alexa για το ηλεκτρικό Fiat 500

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2021, 18:03

.Source