Στην Ελλάδα τα κινεζικά SUV με το χέρι Kovos

Τα νέα φτάνουν στην Ευρώπη SUV του κινεζικού ομίλου Shineray Group, ο G01 και G01F, που δείχνουν ενδιαφέροντα στοιχεία, με την πρώτη ματιά. Για ενημέρωση, ο όμιλος Shineray κατέχει την ιταλική μάρκα μοτοσικλέτας SWM από το 2014, ενώ σε συνεργασία με την Brilliance Auto Group παράγει επίσης αυτοκίνητα στο Chongqing της Κίνας, με την επωνυμία SWM.

Δείτε επίσης: Νέα αυτοκίνητα με 11.000 ευρώ

Αρχικά τα μοντέλα G01 και G01F θα πωληθεί στις Ισπανία και στο Πορτογαλία, ενώ αργότερα θα είναι διαθέσιμο σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, συμπεριλαμβανομένων Ελλάδα. Τα G01 και G01F είναι ουσιαστικά το ίδιο μοντέλο, με τη διαφορά ότι το G01F ξεχωρίζει για τα έντονα σπορ χαρακτηριστικά του. Όσον αφορά τις διαστάσεις, το SWM G01 βρίσκεται στο επάνω άκρο της κατηγορίας SUV μικρού και μεσαίου μεγέθους και είναι πολύ κοντά στο SUV μεσαίου μεγέθους, όπως έχει μήκος 4,610 mm (4,697 mm έχει το Skoda Kodiaq), πλάτος 1.855 mm, ύψος 1.725 mm. και μεταξόνιο 2.750 mm.

Για σχέδιο του σώματός του, είναι υπεύθυνος για Σωτήρης Κόβος (ο σχεδιαστής του πρώτου Toyota Yaris), με το τελικό αποτέλεσμα να είναι όμορφο και με στοιχεία που θυμίζουν γνωστά SUV. Η μεγάλη εξαγωνική μάσκα, οι τραπεζοειδείς φωτισμοί, τα δυνατά πλευρά στις πλευρές, τα προστατευτικά μαύρα τμήματα και τα διπλά άκρα της εξάτμισης είναι μερικά από τα κύρια αισθητικά χαρακτηριστικά της. Το εσωτερικό ακολουθεί τα μοντέρνα ελάχιστα πρότυπα σχεδίασης, με τα λίγα χειριστήρια και τη μεγάλη οθόνη του συστήματος πολυμέσων στο ταμπλό.

Δείτε επίσης: SUV με κινητήρες ντίζελ σε χαμηλές τιμές

Για την κίνηση των G01 και G01F υπάρχει μία turbo μηχανικό σετ 1,5 lt., εξουσία 156 ίππους, σε συνδυασμό με χειροκίνητο κιβώτιο ή αυτόματο 6 ταχυτήτων. Η μεικτή κατανάλωση είναι 6,9 l / 100 km και η τελική ταχύτητα φτάνει τα 180 km / h. Η κίνηση μεταδίδεται στους μπροστινούς τροχούς σε κάθε περίπτωση, ενώ η ανάρτηση αποτελείται από γόνατα MacPherson μπροστά και πολλαπλούς συνδέσμους στο πίσω μέρος.

ο τιμές ξεκίνα στις Ισπανία από 19.900 ευρώ για το G01 και από 23.900 ευρώ για το G01F 6AT. Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει 6 αερόσακους, ένα σύστημα ανίχνευσης τυφλών σημείων, έναν πίνακα οργάνων οθόνης 7 ιντσών, ένα σύστημα πολυμέσων 10 ιντσών, κάμερες 360 μοιρών, τις γνωστές ηλεκτρικές εγκαταστάσεις κ.λπ.

Δείτε επίσης: Αυτοκίνητα με κατανάλωση 3 ευρώ / 100 χλμ.

Source