Ηλεκτρικό σκούτερ τύπου Vespa με απόσταση 120 χλμ

Η Blacksmith Electric από την Ινδία παρουσίασε το B4, ένα ηλεκτρικό σκούτερ, το οποίο έχει στυλ Vespa και εμβέλεια 120 χιλιομέτρων.

Για πάνω από 15 χρόνια το ξεκίνημα Blacksmith Electric από την Ινδία εργάστηκε και ερεύνησε σε πλατφόρμες ηλεκτρικών οχημάτων, σε σημείο να μπορεί να εμπορεύεται τις δικές της ηλεκτρικές μοτοσικλέτες. Μετά τα B2 και B3, ήρθε η ώρα για την παρουσίασή του Β4 από την Blacksmith Electric.

Αυτό είναι ένα ηλεκτρικό σκούτερ, το οποίο από την άποψη του σχεδιασμού θυμίζει το κλασικό Vespa και βασίζεται στο B2, που παρουσιάστηκε το καλοκαίρι του 2019. 8 hp), με τελική ταχύτητα έως 120 km / h, αν και μπορεί να περιοριστεί στα 60 km / ώρα.

Ωστόσο, η εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει τη χωρητικότητα της μπαταρίας, αλλά εκτιμά ότι το εύρος της θα είναι 120 χιλιόμετρα και ότι θα χρειαστούν τέσσερις ώρες για πλήρη φόρτιση.

Στην πραγματικότητα, η Blacksmith Electric πρόσθεσε το B4 + στη σειρά του, όπου το δεύτερο άτομο αντικαθίσταται από ένα κουτί για τις ανάγκες των διανομέων και των ταχυμεταφορών.

Τέλος, πρέπει να σημειωθεί ότι η τιμή του B4 δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη, ενώ η ινδική κυβέρνηση πιέζει τις εταιρείες να αντικαταστήσουν μοτοσικλέτες με βενζίνη με ηλεκτρικά μοντέλα, δεδομένου ότι η χώρα κυριαρχείται από δίκυκλα οχήματα.

Πηγή

Ακολουθήστε το Autonomous.gr στις Ειδήσεις Google για να είστε οι πρώτοι που θα γνωρίζουν όλα τα νέα άρθρα! Εάν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Autonomous.gr στη λίστα σας με αυτόν τον σύνδεσμο https://www.autonomous.gr/feed.

.Source