Η τιμή του επαγγελματία Suzuki Jimny στην Ελλάδα

Ακριβώς πριν από ένα χρόνο, η Suzuki ανακοίνωσε ότι το Jimny δεν θα πωλείται πλέον στην Ευρώπη ως επιβάτης, λόγω των νέων κανονισμών εκπομπών CO2 που τέθηκαν σε ισχύ την 1η χρονιά, με την ιαπωνική εταιρεία να ανακοινώνει ότι το Jimny θα είναι μόνο προσφέρεται ως επαγγελματική ευρωπαϊκή αγορά.

Σήμερα, η εταιρεία εισαγωγής Suzuki στην Ελλάδα ανακοίνωσε την τιμή αυτής της έκδοσης. Η πώληση του επαγγελματικού μοντέλου στην Ελλάδα ξεκινά τον Μάρτιο και σήμερα ξεκίνησε η προπαραγγελία του για τους ενδιαφερόμενους επαγγελματίες, με τιμή προ φόρου 15.582 €.

Σε σύγκριση με την έκδοση επιβατών, η επαγγελματική έκδοση του Jimny δεν έχει πίσω καθίσματα, έχοντας έτσι μια μεγάλη μπότα 863 λίτρων με διαχωριστική προστατευτική γρίλια πίσω από τα πίσω μέρη του καθίσματος οδηγού και συνοδηγού.

Μηχανικά, τίποτα δεν αλλάζει, με τον κινητήρα 1.500 ίππων που αναρροφάται φυσικά και παράγει 102 ίππους και συνδυάζεται με ένα χειροκίνητο κιβώτιο 5 ταχυτήτων. Έχει τέσσερις τροχούς προαιρετικές εκπομπές 138 g / km στον κύκλο NEDC και 173-174 g / km στον κύκλο WLTP.

.Source