Στα 15.528 ευρώ η τιμή του επαγγελματία Suzuki Jimny


Από τον Βασίλη Σαριμπαλίδη


ο Suzuki Jimny είναι ένα μοντέλο που κατάφερε να γράψει μια τεράστια ιστορία στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία και να δημιουργήσει ένα μύθος γύρω από το όνομά του.

Η τετρακίνηση, με εκπληκτικές δυνατότητες εκτός δρόμου, έχει “πουλήσει” εκατομμύρια μονάδες σε όλο τον κόσμο, ενώ στην Ελλάδα το απολαμβάνουν χιλιάδες οδηγοί. Η τελευταία γενιά κατάφερε να σκοράρει εκπτώσεις, ωστόσο οι αλλαγές στο νομοθεσία σχετικά με Ρύποι άλλαξε τα δεδομένα τόσο στη χώρα μας όσο και στην ευρωπαϊκή αγορά.

Ο επαγγελματίας Jimny είναι διαθέσιμος με δύο θέσεις

Διθέσιο …

Πριν από μερικούς μήνες, η διαθεσιμότητά του ως επιβατικού οχήματος σταμάτησε, αλλά από αυτό το έτος, η πώληση θα ξεκινήσει. Οι επαγγελματίες εξοικονομούν ΦΠΑ και έτσι η τιμή πέφτει στα 15.582 ευρώ …του ως εμπορικό όχημα. Εξωτερικά το ιαπωνικό 4×4 παραμένει το ίδιο, με τις αλλαγές να εστιάζονται στο χώρο των επιβατών, όπως μπορεί τώρα να φιλοξενήσει δύο επιβάτες.

Συνολικά, φτάνει ο χώρος μεταφοράς αντικειμένων χωρίς τη δεύτερη σειρά καθισμάτων 863 λίτρα που είναι 33 λίτρα περισσότερο σε σύγκριση με την έκδοση των επιβατών (και τα καθίσματα είναι κάτω). Σημειώστε ότι υπάρχει επίσης διαχωριστικό ασφαλείας μεταξύ επιβατών και χώρου αποσκευών.

Από εκεί και πέρα Jimny LCV διατηρεί τις δυνατότητες εκτός δρόμου αλλά και την άνεση που προσφέρει ακόμη και στο δρόμο, κάτι που έχει υλοποιηθεί στην τελευταία γενιά. Όσον αφορά το μηχανικό σύνολο, αυτό παραμένει το ίδιο κινητήρας βενζίνης με χωρητικότητα 1,5 λίτρων με έξοδο 102 hp.

Η τιμή με ΦΠΑ φτάνει τα 20.560 ευρώ

Παραδόσεις σε περίπου 3 μήνες

Το μοντέλο αναμένεται στην ελληνική αγορά προς τέλη Μαρτίου, ωστόσο, από τώρα και στο εξής παραγγελίες. Εν ολίγοις, όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να το κλείσει από τώρα και στο εξής και να γίνει ένας από τους πρώτους που θα το κάνει δικό τους.

Η τιμή του ως επαγγελματικό όχημα είναι κοντά 15.582 ευρώ (τιμή χωρίς ΦΠΑ και 20,560 τιμή ευρώ με ΦΠΑ) και διατίθεται σε μία έκδοση.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να προχωρήσετε στην προπαραγγελία κάντε κλικ ΕΔΩ

Για να δείτε πού βρίσκεται ο πλησιέστερος αντιπρόσωπος της Suzuki, κάντε κλικ ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σε ποιες χώρες κατασκευάζονται οι κατασκευές Suzuki στην Ελλάδα;

Το Suzuki Jimny απέναντι από το Mercedes AMG G63

Ποιες είναι οι προσεγγίσεις Suzuki Jimny, διαφυγής και ράμπας;

Υπάρχει δίχτυ ασφαλείας μεταξύ επιβατών και χώρου αποσκευών

.Source