Πλούσιο Ford Focus Active X για τον τυχερό

ο νέο Ford Focus είναι διαθέσιμο σε πολλές εκδόσεις, μεταξύ των οποίων το 5-θυρο μοντέλο crossover Focus Active. Σε σύγκριση με τα πιο «απλά» μοντέλα, το Active ξεχωρίζει αμέσως, χάρη στην πιο περιπετειώδη παρουσίασή του. Αυτό σχηματίζεται από τις διαφορετικές μάσκες και προφυλακτήρες με τις ποδιές, τους προφυλακτήρες στις καμάρες των τροχών και τα περβάζια.

Η κίνηση πέρα ​​από τα όρια της ασφάλτου φροντίζεται από διάφορα χαρακτηριστικά στοιχεία, όπως μεγαλύτερη απόσταση του σώματος από το έδαφος κατά 30 mm και η πίσω ανάρτηση SLA πολλαπλών συνδέσμων Active. Σε όλα τα παραπάνω προστίθενται τα υψηλότερα ελαστικά προφίλ με τροχούς 17 ιντσών και η διαφορετική ρύθμιση στα ελατήρια, τα αμορτισέρ και τα αντιολισθητικά.

Επιπλέον, εκτός από τους οδηγούς Κανονικός, Αθλημα και Οικο, Το Focus Active είναι ακόμα εξοπλισμένο με το πρόγραμμα Ολισθηρός. Αυτό προσαρμόζει το ESC και το Traction Control ώστε να λειτουργούν πιο αποτελεσματικά σε μειωμένες επιφάνειες τριβής (λάσπη, χιόνι, πάγος), ενώ το πρόγραμμα Μονοπάτι βοηθά στη διατήρηση της «φθοράς» του αυτοκινήτου σε χαλαρές επιφάνειες (π.χ. άμμο) προσαρμόζοντας την απόκριση του γκαζιού, τα χαρακτηριστικά απόδοσης ABS και τον έλεγχο πρόσφυσης.

τη συγκεκριμένη Focus Active X mHEV 1.0 EcoBoost, διαθέτει πλούσιο εξοπλισμό. Συγκεκριμένα περιλαμβάνει 6 αερόσακους, αυτόνομο φρενάρισμα, βοήθεια στη λωρίδα, φώτα LED, αυτόματο κλιματισμό, όλες τις ηλεκτρικές ανέσεις, ψηφιακό ταμπλό 12,3 ιντσών, οθόνη αφής 8 ιντσών, ηλεκτρικά ανοιγόμενη πόρτα χώρου αποσκευών, πίσω αισθητήρες στάθμευσης, πίσω αισθητήρες στάθμευσης και πολλά άλλα.

Η κίνησή του πραγματοποιείται από τον άκρως πολιτισμένο και αποτελεσματικό 1.000 ίππων EcoBoost με το ήπιο υβριδικό σύστημαένα. Αυτό το ισχυρό μηχανικό σετ αποδίδει 155 άλογα και Ροπή 240 Nm και συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο 6 ταχυτήτων. Για 0-100 χλμ / ώρα χρειάζεται 9,3 dl., η τελική ταχύτητα φτάνει τα 209 km / h, η μεικτή κατανάλωση είναι 5,3 l / 100 km και οι εκπομπές CO2 είναι 119 g / km.

Αυτό που φαίνεται Focus Active X mHEV 1.0 EcoBoost Μπορείτε να το βρείτε στον Επίσημο Έμπορο της Ford στο Ford Car Center, στην τιμή των 21,990 ευρώ. Έχει εγγραφεί τον Οκτώβριο του 2020 και έχει διανύσει 3.500 χλμ. (Νέο με μεταλλικό χρώμα και άλλα έξοδα κοστίζουν περίπου 25.000 ευρώ).

Πληροφορίες επαφής:

  • Διεύθυνση: Λεωφόρος Συγγρού 371
  • Τοποθεσία: Π. Φάληρο
  • Τηλέφωνο: 210 9428157
  • ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: [email protected]
  • ιστότοπος: carcenter.gr

Χάρτης:

Source