Το VW ID.Buzz έρχεται με αυτόνομη λειτουργία;

Η Volkswagen φημολογείται ότι εργάζεται σε ένα αυτόνομο φορτηγό, το οποίο θα λειτουργεί με ηλεκτρικό ρεύμα και θα φέρει πολλές ρετρό αναμνήσεις με το σχεδιασμό του. Το όνομά του αναμένεται να είναι ID.Buzz σύμφωνα με τη λογική των ηλεκτρικών οχημάτων της εταιρείας.

Η Volkswagen εκτιμάται ότι διαθέτει ένα όχημα έτοιμο για αυτόνομη κυκλοφορία στους δρόμους της Ευρώπης από το 2025 και στη συνέχεια, με την εταιρεία να μιλά για μια συντονισμένη προσπάθεια διερεύνησης όλων των δυνατοτήτων του μελλοντικού αυτοκινήτου, χωρίς ωστόσο να αγνοεί τον πρακτικό χαρακτήρα.

Οι φήμες θέλουν η VW να αναπτύξει ειδικό λογισμικό που θα επιτρέπει την αυτόνομη κίνηση των οχημάτων, ενώ ταυτόχρονα, εκτιμάται ότι θα υπάρχει ένας ειδικός στόλος οχημάτων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για μεταφορές, παραδόσεις προϊόντων και υπηρεσίες ταξί. Το ID.Buzz μπορεί να είναι η πλατφόρμα για πολλές από αυτές τις υπηρεσίες.

Η επίσημη πρεμιέρα του ID.Buzz αναμένεται να πραγματοποιηθεί το επόμενο έτος, με αυτόνομο λογισμικό οχημάτων με το όνομα Άργκο να δοκιμαστεί σε αυτό.

Πηγή

Ακολουθήστε το Autonomous.gr στις Ειδήσεις Google για να είστε οι πρώτοι που θα γνωρίζουν όλα τα νέα άρθρα! Εάν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Autonomous.gr στη λίστα σας με αυτόν τον σύνδεσμο https://www.autonomous.gr/feed.

Volkswagen

.Source