Το φορτηγό εκκίνησης χωρίς οδηγό πηγαίνει … χρηματιστήριο

Το TuSimple είναι ένα ξεκίνημα με την υποστήριξη πολλών και μεγάλων ονομάτων στην αυτοκινητοβιομηχανία και είναι έτοιμο να δώσει μετοχές στο χρηματιστήριο. Ο σκοπός αυτής της μετακίνησης είναι να είναι δυνατή η συγχώνευση ή η απόκτηση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό το ξεκίνημα, το TuSimple, έχει ήδη προσελκύσει το επενδυτικό ενδιαφέρον μεγάλων εταιρειών, όπως το Traton Group της Volkswagen, το Navistar, το Goodyear και το Xpress από τις ΗΠΑ.

Ο τρόπος που επέλεξε να μετακινήσει αυτήν τη συγκεκριμένη εκκίνηση είναι διαφορετικός από αυτόν στον οποίο έχουμε συνηθίσει σε παρόμοιες εταιρείες, δείχνοντας τον “αέρα” μιας ολοκληρωμένης επιχείρησης με αρκετά χρόνια στην αγορά. Είναι προφανές ότι το ζήτημα της αυτόνομης κίνησης φορτηγών είναι κάτι που ενθουσιάζει το διεθνές επενδυτικό ενδιαφέρον.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα έσοδα του TuSimple κατά το 2020 έφτασαν το ποσό τους 1,8 εκατομμύρια δολάρια. Αυτή η εκκίνηση ιδρύθηκε το 2015 και ειδικεύεται στην αυτόνομη κίνηση μεγάλων οχημάτων και φορτηγών.

Πηγή

Ακολουθήστε το Autonomous.gr στις Ειδήσεις Google για να είστε οι πρώτοι που θα γνωρίζουν όλα τα νέα άρθρα! Εάν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Autonomous.gr στη λίστα σας με αυτόν τον σύνδεσμο https://www.autonomous.gr/feed.

.Source