Πωλείται αυτοκινητοβιομηχανία σε προνομιακή τιμή

Άλλοι ονειρεύτηκαν να χτίσουν, άλλοι να σχεδιάσουν ένα αυτοκίνητο όταν ήταν νέοι. Τα πιο επιχειρηματικά μυαλά ονειρεύονταν ότι κάποια στιγμή θα είχαν τη δική τους αυτοκινητοβιομηχανία. Για αυτούς, το όνειρο μπορεί τώρα να γίνει πραγματικότητα!

Ο Falcon Motorsports δεν είναι γνωστή εταιρεία. Ιδρύθηκε το 2009 από τον Αμερικανό σχεδιαστή και μηχανικό Jeff Lemke, και αποκάλυψε το πρώτο της αυτοκίνητο ένα χρόνο αργότερα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ. Η έκδοση παραγωγής χρειάστηκε άλλα δύο χρόνια για να προετοιμαστεί, αλλά το τελικό αποτέλεσμα φάνηκε να αξίζει τον κόπο. Το F7 κυκλοφόρησε το 2012, με το όνομα που προέρχεται από ένα πραγματικό μαχητικό αεροσκάφος (το γνωστό και όχι εξαιρετικό F-16 Fighting Falcon) και την επιστημονική φαντασία (το Millennium Falcon, από το σύμπαν του Star Wars). Στόχος να είναι η αμερικανική εναλλακτική λύση έναντι της Ferrari και της Lamborghini.

Όσον αφορά τις προδιαγραφές, είχε όλα τα υπόβαθρα: σώμα φτιαγμένος από συνθετικά υλικά, πλαίσιο από κράμα αλουμινίου, ανθρακονήματα και kevlar, ανάρτηση ράβδου ώθησης, 8 πεταλούδα 7 λίτρων V8 από Corvette C6 Z06 (που επηρέασε επίσης το σχεδιασμό, ειδικά το πίσω μέρος). Με απόδοση 630 hp και 813 Nm, σε συνδυασμό με 1.260 κιλά του βάρους, η αναλογία “στρογγυλή” 2 kg ανά άλογο και το Εγχειρίδιο 6 ταχυτήτων κουτί, ασφαλισμένο 0-100 km / h σε 3,3 dl. και τελικό πάνω από 320 km / h. Δεν υπήρχαν ηλεκτρονικά βοηθήματα, έτσι το F7 ήταν ουσιαστικά ένα φυγοκεντρικό και μη τροποποιημένο Corvette, σε βελτιωμένη έκδοση.

Ένα νέο κοστίζει περίπου 250.000 $. Δεν κατάφερε να κερδίσει το οικονομικά ισχυρό κοινό, πουλώντας και τα 7 κομμάτια. Πριν από λίγο καιρό, 1 στους 6 επιζώντες ήταν στις διαφημίσεις. Τώρα, είναι ολόκληρη η εταιρεία! Η Falcon Motorsports κλείνει τον κύκλο εργασιών της και πωλεί μαζί με καλούπια, ανταλλακτικά, σχέδια, μηχανικά δεδομένα, εμπορικά μυστικά και “όλες οι πνευματικές / ιδιοκτησιακές πληροφορίες που σχετίζονται με το F7”. ο καταχωρημένο όνομα, μαζί με ένα γεράκι, περιλαμβάνονται επίσης στο πακέτο, με τιμή 675.000 $. Με την πρώτη ματιά, αρκεί, αλλά αν νομίζετε ότι με αυτά τα χρήματα μπαίνετε στον τομέα των supercars ως κατασκευαστής, η προοπτική αλλάζει.

Πωλείται αυτοκινητοβιομηχανία σε προνομιακή τιμή

Source