Η τιμή του Toyota C-HR GR Sport

Το Toyota C-HR GR Sport είναι πλέον διαθέσιμο στην Ελλάδα, με το μοντέλο να ξεκινά από 31.200 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ενός προγράμματος προώθησης). Η σειρά Toyota Sport της Toyota είναι μια αντίστοιχη έκδοση με τα R-Line, GT-Line και ST-Line των VW, Kia και Ford. Έτσι δεν υπάρχουν μηχανικές αναβαθμίσεις, αλλά μόνο στιλιστικές, με το αυτοκίνητο να αποκτά νέες γρίλιες, πλευρικές φούστες, καινούργιους προφυλακτήρες και διαχύτη.

Υπάρχουν επίσης νέοι τροχοί 19 ιντσών με ελαστικά Continental Premium Contact 6, διαστάσεων 225/45, όπου οι αναφορές της Toyota αυξάνουν τα επίπεδα πρόσφυσης του μπροστινού άξονα και την ακαμψία του αυτοκινήτου κατά τη στροφή, με αποτέλεσμα βελτιωμένο κατακόρυφο άξονα (yaw) και λιγότερη αντιστροφή. στις ίδιες δυνάμεις G. Τα νέα ελαστικά είναι ελαφρύτερα από τα αντίστοιχα 18 ιντσών, αλλά προσφέρουν την ίδια αντίσταση κύλισης και παρόμοιες εκπομπές CO2 του οχήματος.

Υπάρχουν φωτιστικά LED στον βασικό εξοπλισμό, βαμμένα παράθυρα, φωτιστικά ομίχλης, διακριτική αεροτομή, αθλητικά καθίσματα, δερμάτινη ταπετσαρία, μαύρες / κόκκινες λεπτομέρειες και σύστημα ήχου JBL. Η έκδοση είναι διαθέσιμη σε 9 μοναδικούς τόνους και σε νέο χρώμα, το Dynamic Grey με μαύρη οροφή.

.Source