Η Xiaomi είναι έτοιμη να μπει στο πεδίο των ηλεκτρικών αυτοκινήτων

Γνωρίζουμε τη Xiaomi καλά από τον κόσμο των smartphone, αλλά η κινεζική εταιρεία φαίνεται να θέλει να επενδύσει και σε ηλεκτρικά οχήματα. Η Xiaomi αρχίζει επίσης να επενδύει σε αυτόν τον τομέα, η οποία θα μπορούσε να φτάσει έως και 10 δισεκατομμύρια δολάρια συνολικά κατά την επόμενη δεκαετία.

Πρέπει να σημειωθεί ότι η Xiaomi δεν επιδιώκει μόνο να εισέλθει στην αγορά ηλεκτρικών αυτοκινήτων, αλλά ενδιαφέρεται επίσης να δώσει έντονος έξυπνος χαρακτήρας σε όλα τα οχήματα που θα παρουσιάσει στο εγγύς ή μακρινό μέλλον. Πρέπει να σημειωθεί ότι η Xiaomi διαθέτει πολύ μεγάλα κεφάλαια που μπορεί να επενδύσει σε νέους τομείς.

Από την άλλη πλευρά, όπως σημειώνει η Xiaomi στην εσωτερική αλληλογραφία της με τους υπαλλήλους της, υπάρχει ολόκληρο το οικοσύστημα Η Xiaomi, η οποία έχει τη δυνατότητα επέκτασης και στους τέσσερις τροχούς. Αυτό που υπόσχεται η εταιρεία είναι ότι η τεχνολογία θα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή σε όλες τις προσπάθειές της να φέρει περισσότερη ηλεκτρική ενέργεια στους δρόμους του όχι τόσο απομακρυσμένου μέλλοντος.

Πηγή

Ακολουθήστε το Autonomous.gr στις Ειδήσεις Google για να είστε οι πρώτοι που θα γνωρίζουν όλα τα νέα άρθρα! Εάν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Autonomous.gr στη λίστα σας με αυτόν τον σύνδεσμο https://www.autonomous.gr/feed.

Xiaomi

.Source