Μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση για το Mitsubishi Lancer Evo XI (Render)

Δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος έχει ασχοληθεί με το πώς θα μπορούσε να είναι ένα μοντέλο που θα διαδέχθηκε τον θρυλικό Lancer Evo, για το οποίο η Mitsubishi δήλωσε επίσημα ότι δεν θα υπάρξει συνέχεια.

Οι φήμες αφθονούν για την επιστροφή του Mitsubishi Lancer Evolution, αν και η εταιρεία έχει δηλώσει επισήμως ότι κάτι τέτοιο δεν είναι πολύ πιθανό να συμβεί.

Οι φήμες, ωστόσο, βασίζονται προφανώς στην επιθυμία τους βενζινοκινητήρες σε όλο τον κόσμο για να το ξαναδούμε αντίγραφο φυλής μοντέλο παραγωγής. Υποστηρίζοντας την επιθυμία μας για ένα νέο Έβο, έρχεται να προσφέρει μια νέα πρόταση – προφανώς ανεπίσημη – από τον καλλιτέχνη Βροχή το οποίο έχει κάνει σε άλλες περιπτώσεις που έχουμε δει στο παρελθόν, δίνει στο μοντέλο μια μοντέρνα εμφάνιση. Διατήρηση του “τολμηρά»Στοιχεία του παρελθόντος, με μια πολύ επιτυχημένη προσαρμογή τους στο παρόν. Η σχεδιαστική του γλώσσα Μιτσούμπισι έχει αλλάξει σημαντικά από το 2016 Lancer Evolution αφαιρείται καθώς η εταιρεία εστιάζει περισσότερο διασταύρωση και SUV.

Προσαρμόστε αυτό το στυλ σε ένα φορείο έχει τις προκλήσεις του, αν και το Πρίσκ έκανε εξαιρετική δουλειά ενσωματώνοντας το τολμηρό μέτωπο που μοιάζει να βγαίνει από τον επίσημο σχεδιασμό της εταιρείας, για το νέο Έβο. Οι εξαιρετικά λεπτοί προβολείς, η μικρή γρίλια στη γρίλια, η μπροστινή αεροτομή και η κουκούλα με τον διπλό αγωγό αέρα δίνουν την κατάλληλη αισθητική. Το αυτοκίνητο κάθεται χαμηλά και οι τροχοί έρχονται πολύ “μέσα” στους θόλους, τονίζοντας τον δυναμισμό της έκδοσης που είναι προφανώς σε αυτήν την παράσταση, σαφώς άσφαλτος. Η μεγάλη πλάτη πτέρυγα ολοκληρώνει την εμφάνιση και φυσικά αποτελεί βασικό στοιχείο του σχεδιασμού του Έβο, όπως συνέβη εδώ και πολλά χρόνια.

Διαβάστε περισσότερα:
Δημοπρασία για 14 ιστορικά Mitsubishi στο Ηνωμένο Βασίλειο
Επίσημος: Η Mitsubishi μένει στην Ευρώπη με δύο νέα μοντέλα
Πώς θα μοιάζει η φυγόκεντρος Rolls;

Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις που συμβαίνουν στο newsauto


Δημοφιλές στο Protothema.gr

Source