Στις πύλες το ανανεωμένο SEAT Ibiza Arona

Τα δύο συμπαγή μοντέλα της ισπανικής μάρκας πρόκειται να ανανεωθούν όπως γνωρίζουμε εδώ και πολύ καιρό, με την προθεσμία για την παρουσίασή τους 15 Απριλίου. Ωστόσο, η SEAT προσπαθεί να κρατήσει το κοινό ενδιαφερόμενο δημοσιεύοντας μια νέα εικόνα teaser για το μικρό και μικρό SUV της.

Πιο ορατό Αρόνα σε αυτήν την εικόνα, ποιος σχεδιασμός, θα φέρει δεδομένα από τα τελευταία μοντέλα SEAT και CURPA, όπως ένας επανασχεδιασμένος μπροστινός προφυλακτήρας με αεραγωγούς εμπνευσμένους από νέο CUPRA Formentor και ελαφρώς διαφορετικά φωτιστικά και πάλι με τριγωνικό σχήμα. Αν και δεν έχουμε εικόνα αυτή τη στιγμή, γνωρίζουμε ότι στο πίσω μέρος, ο προφυλακτήρας θα είναι επίσης διαφορετικός, τα άκρα των καυσαερίων θα επανασχεδιαστούν και υπάρχουν πληροφορίες που λένε ότι θα δούμε νέα φώτα. Φυσικά, το SEAT είναι πολύ πιθανό να προσφέρει ένα νέο σετ τροχών και περισσότερα χρώματα στην παλέτα μοντέλων.

Περιμένουμε κάτι παρόμοιο για Ίμπιζα, το οποίο σε αυτήν την εικόνα παίρνουμε για γεύση από το πίσω μέρος. Σε κάθε περίπτωση, και τα δύο μοντέλα θα στολίζονται το πλήρες όνομά τους ακριβώς κάτω από το έμβλημα SEAT στην πίσω πόρτα, το οποίο βρίσκεται γραμματοσειρά που αναφέρεται σε ένα χειρόγραφο.

Όσον αφορά το εσωτερικό και των δύο μοντέλων, οι αλλαγές θα είναι εκτεταμένες, όπως σύμφωνα με την ανακοίνωση της SEAT θα γίνει επανάσταση στην καμπίνα. Αυτό μπορεί να μεταφραστεί σε ένα νέο σύστημα ψυχαγωγίας με μεγαλύτερη οθόνη αφής στο κέντρο ενός επανασχεδιασμένου ταμπλό. Επιπλέον, η προσφορά περισσότερων επιλογών εξατομίκευσης στο φινίρισμα και στις επενδύσεις θεωρείται δεδομένη, ενώ η δυνατότητα o Ψηφιακός πίνακας οργάνων 10,25 ιντσών να γίνει στάνταρ σε περισσότερες εκδόσεις εξοπλισμού, αλλά δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτα ακόμη

Κλείνουμε μαζί τους κινητήρες, όπου οι επιλογές στο μηχανοστάσιο θα είναι αρκετές βενζίνη και φυσικό αέριο. Ο τρικύλινδρος 1.000 ίππων θα επιστρέψει στη βάση του εύρους ξεκινώντας από 80 ατμοσφαιρικά άλογα Για Ίμπιζα, καθώς τούρμπο Η έκδοσή του θα εξοπλίσει και τα δύο μοντέλα με ονομαστική ισχύ 95 ή 110 ίππους. Τότε, θα είναι διαθέσιμος τετρακύλινδρος 1.500 hp 150 hp στην έκδοση οπλισμού FR. Τέλος, η προαναφερθείσα 1.0 ΤΠΔ θα προσφέρεται και σε εκδόσεις αερίου TGI με φυσικό αέριο που παράγει 90 άλογα. Η προσθήκη είναι επίσης δυνατή ήπια υβριδικά σετ κινητήρα, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχουμε επιβεβαιωμένες σχετικές πληροφορίες.

Περισσότερες πληροφορίες στις 15 Απριλίου, όταν θα πραγματοποιηθεί το επίσημο ντεμπούτο των ανανεωμένων SEAT Ibiza και Arona.

Source