Σταθείτε μέσω του turbo με 17.400 ευρώ

Δεν υπάρχουν πολλά αυτοκίνητα στην αγορά που καταφέρνουν να το συνδυάσουν άθλημα δρόμος η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ με ο άνεση, αλλά και το δυναμική εμφάνιση, με πλήρης εξοπλισμός και όλα αυτά προσιτη τιμη. Το πιο ξεχωριστό αυτοκίνητο που τους παρέχει τα παραπάνω, είναι το Πέρασμα Γιορτή σε εκδοχή ΣΤΓραμμή 5δ, με τιμή εκκίνηση από ο 17.400 ευρώ.

Εξωτερικά και σε σύγκριση με τις απλές εκδόσεις, το ΣΤ-Γραμμή διακρίνεται για τα περισσότερα αιχμηρός εμφάνιση δίνεται από διαφορετικός εμπρός και πίσω προφυλακτήρες, ο Νέα μάσκα, τα επισημαίνεται στα πλάγια περβάζια, ο ζάντες φως κράμα 17 ίντσες με φινίρισμα Ροκ Μεταλλικό, ο φινίρισμα χρωμίου του εξάτμιση, το εκπληκτικός LED φώτα ημέρας, αλλά και όλα σήματα ΣΤ-Γραμμή όπου κοσμούν ο σώμα! Εκτός από αυτό που αναφέραμε, αυτή η έκδοση περιλαμβάνει επίσης:

 • 6 αερόσακους
 • Αναγνώριση οδικής πινακίδας
 • Υποβοήθηση πέδησης έκτακτης ανάγκης
 • Hill Assist
 • Σύστημα ελέγχου αναδίπλωσης ρυμουλκούμενου
 • Προειδοποίηση σύγκρουσης με σύστημα φρένων Active Braking με ένδειξη απόστασης και ανίχνευση πεζών
 • Ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι και θερμαινόμενοι καθρέφτες
 • Αυτόματες υαλοκαθαριστήρες με αισθητήρα βροχής και φωτοχρωμικό εσωτερικό καθρέφτη
 • Αυτόματοι προβολείς
 • Οδηγοί (Normal, Eco και Sport)
 • Φώτα LED
 • Πίσω αισθητήρες στάθμευσης
 • Αθλητική ανάρτηση
 • Αυτόματος κλιματισμός
 • Εκκινήστε τον κινητήρα χωρίς κλειδί
 • Adaptive Cruise Control με περιορισμό ταχύτητας
 • Οθόνη αφής 8 ιντσών

Σπορ και καμπίνα!

Πέρα από το επιδεικτικός εξωτερικός εμφάνιση, ο Γιορτή έχει ένα παρόμοιας φιλοσοφίας καμπίνα, γαρνιρισμένο με λίγο γεύση από ΣΤ. ο άθλημα αγγίζει γίνονται αντιληπτά καθώς τα ανοίγετε εμπρός πόρτες του Γιορτή, μετά καλύμματα περβάζια με την λογότυπο ΣΤΓραμμή. Ο οδηγός θα είναι άνετος στα σπορ καθίσματα και θα το έχει μπροστά του κόφτο άθλημα τιμόνι (επίπεδος πυθμένα) με δέρμα επένδυση και το κόκκινο ραφή. Ο τεχνολογικά προηγμένος χαρακτήρας του Fiesta ενισχύεται από οθόνη αφής του 8 ίντσες. Κεράσι στο κέικ o εκλέκτορας του κουτί γρανάζια με εισάγετε αλουμίνιο, ο μαύρος άθλημα επένδυση του στέγη και αλουμίνιο πετάλι!

Εκτός από τη δυναμική εικόνα της καμπίνας που ικανοποιεί κάθε ίντσα της, το Fiesta τα πάει καλά και χωρικά. ο επιβάτες δεν θα Έχω δυσκολία προς το φιλοξενείται σε δεύτερος σειρά καθίσματα, αφού θα βρουν όλο τον απαραίτητο χώρο για τα γόνατα και τα κεφάλια τους. Από εκεί υπάρχουν αρκετά θήκες Για καθημερινά μικρά αντικείμενα, αλλά επίσης και για αποσκευές με τον διαθέσιμο χώρο να αγγίζει 311 λίτρα.

Κινητήρας αερίου!

Μετά από αρκετά χρόνια στην αγορά, ό, τι λέμε για αυτά πολυβραβευμένο EcoBoost κινητήρες περισσότερο. Σε αυτήν την περίπτωση ΣΤ-Γραμμή κάτω από την κουκούλα υπάρχει το ισχυρός υπερσυμπιεστής 1.000 ίππων EcoBoost που επιστρέφει 125 άλογα και 180 Νμ ροπή! Ο κίνηση περνά στο εμπρός άξονας μέσω ενός Μη αυτόματο κιβώτιο 6 ταχυτήτων, με την απόδοση να είναι πολύ καλή. Έτσι έχουμε και λέμε: 0-100 χλμ / ώρα σε 9,4 dl., με την τελικός Ταχύτητα για να αγγίξετε το 195 χλμ / ώρα. Προς το σχέδιο είναι δυνατόν από τα πολλά χαμηλός στροφές, καθώς και η ελαστικότητα με αποτέλεσμα το πρόγραμμα οδήγησης προς το μη χρειάζεται προς το θέρετρα συχνά σε 6 γρήγορο εκλέκτορας με την πολύ Καλός αίσθηση και ακριβός καρφίτσα. Ταυτόχρονα, δεν θα ενοχλήσει τους επιβάτες του με περιττούς θορύβους ή κραδασμούς, ενώ αυξάνει εύκολα την ταχύτητα μέχρι το κόφτη. Σε θετικώς του δεδομένα ανήκει επίσης στο κατανάλωση, όπου αγγίζει ο 5,1 l / 100 χλμ, αλλά και το παραστάσεις Ρύποι του 117 g / χλμ., αριθμός εξαιρεί ο Γιορτή από πληρωμή αμοιβές ΚΙΝΗΣΗ στους ΔΡΟΜΟΥΣ.

Ξυράφι στο δρόμο!

Ή αλλιώς, η χαρά του STτης ρίψης! Πάντα το Γιορτή ήταν από μικρό μοντέλα του αγορά που είχε το πλέον ευχάριστος δρόμος η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. Ειδικά σε εκδοχή ΣΤΓραμμή με το πιο σφιχτό και μειωμένο κατά 10 mm ανάρτηση. Και στην πραγματικότητα χωρίς αντίκτυπο στην ποιότητα οδήγησης, αφού το Fiesta περνάει από τις ατέλειες του δρόμου χωρίς ενοχλητικός «κλωτσιές». Έκτοτε, το μοντέλο Ford καταφέρνει να ρυθμίσει τη διάθεσή σας από τα πρώτα βήματα που θα ακολουθήσετε. Στην εθνική οδό διακρίνεται από θέρμη και την ευκολία προσέγγισης άνεση υψηλός ταχύτητες. ο μεγάλο αρετές αλλά ξετυλίγεται με τη σειρά, με τον οδηγό να το απολαμβάνει εύρωστος πλαίσιο, αλλά και το τρόπος του εναιώρημα που προσφέρει υψηλός περιθώρια προσκόλληση και μικρό πλαγιές. Σύμμαχος του οδηγός ο άμεσος και πληροφοριακός τιμόνι. Τώρα εάν ο χειριστής “έχει” μπορεί να “παίξει” με συμμετοχική πίσω μέρος του Γιορτή ΣΤ-Γραμμήή μετακινηθείτε σε γραμμές που ακολουθεί πιστά και με ελεγχόμενο τρόπο το αυτοκίνητο. Και για υπερβολή, δεν υπάρχει λόγος άγχους, καθώς το ESP που δεν είναι πλήρως απενεργοποιημένο επιβάλλει τάξη.

ο Πέρασμα Γιορτή ΣΤ-Γραμμή είναι το μεγαλύτερο επιδεικτικός αυτοκίνητο ότι μπορεί κανείς να πάρει αυτά τα χρήματα. Εχει εμφάνιση, άνεση, ηλεκτρικός εγκαταστάσεις κιτ άνεσεις, αλλά το πιο σημαντικό είναι ένας χαρακτήρας που μιλά στην καρδιά του λάτρεις της οδήγησης.

Σταθείτε μέσω του turbo με 17.400 ευρώ

Source