Διπλές αποκαλύψεις για το SEAT, το οποίο εκτός από την Ibiza θα κυκλοφορήσει επίσης την ενημερωμένη έκδοση του Arona. – Πότε θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση;
Όπως σας έχουμε ενημερώσει, το ΚΑΘΙΣΜΑ είναι απολύτως έτοιμη να την αποκαλύψει ενημερωμένη έκδοση του Ibiza. Αυτό θα γίνει στις Πέμπτη 15 Απριλίου, μαζί με τις αποκαλύψεις του ανανεώθηκε η Arona.
Σύμφωνα με την εταιρεία, και τα δύο μοντέλα πόλης θα αποκτήσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στα τμήματα τους, καθώς θα είναι εξοπλισμένα με περισσότερος χαρακτήρας, αναβαθμισμένος σχεδιασμός, βελτιωμένη τεχνολογία κι αλλα ποιοτική καμπίνα.
“Ο ΚΑΘΙΣΜΑ Ίμπιζα είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της επιτυχίας της μάρκας, με περισσότερες από 6.000.000 πωλήσεις εντός των 5 γενεών της, ενώ η Αρόνα είναι ένας βασικός πυλώνας της γκάμας, που είναι το δεύτερο πιο επιτυχημένο μοντέλο πέρυσι “, δήλωσε μεταξύ άλλων το Πρόεδρος της SEAT και της CUPRA, Wayne Griffiths.
Εν αναμονή της αποκάλυψης, η SEAT κυκλοφόρησε ένα φωτογραφία teaser από τα δύο μοντέλα – απεικονίζονται στην έκδοση «FR»– αλλά και ένα βίντεο.
Όπως μπορούμε να δούμε, τόσο η Ίμπιζα όσο και η Αρόνα θα το κρατήσουν τυπικός, τριγωνικός σχεδιασμός φωτιστικών.
Λαμβάνουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εμφάνιση Αρόνα, το οποίο θα έχει ένα πλήρως επανασχεδιασμένο προφυλακτήρα με έντονα στοιχεία χρωμίου, ενώ το τα φώτα πορείας της ημέρας τοποθετούνται ψηλότερα, ακριβώς κάτω από τους προβολείς. Σχετικά με την Ίμπιζα, μπορούμε να δούμε την πλάτη του όπου γράφεται το όνομά του κάτω από το έμβλημα SEAT καλλιγραφικός χαρακτήρας (όπως ο Λέων).
Σύμφωνα με αναφορές, μια πιο προηγμένη κεντρική οθόνη αφής αναμένεται να εγκατασταθεί στο Ibiza, το πακέτο του συστήματος ασφαλείας θα επεκταθεί, ενώ η παρουσία του 1.6 TDI των 95 PS θα τερματιστεί.
Διαβάστε επίσης:
Δοκιμές εξέλιξης για το νέο SEAT Arona
Δοκιμή: SEAT Arona 1.0 TGI CNG
Δοκιμή: SEAT Arona 1.5 TSI EVO FR
Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις που συμβαίνουν στο newsauto