Η πρώτη επίσημη φωτογραφία του Honda Civic Sedan

Μετά την εισαγωγή του Honda Civic Prototype τον Νοέμβριο του 2020 και τις σχετικές διαρροές για τις εκδόσεις sedan και hatchback της ενδέκατης γενιάς μικρών και μεσαίων, η Honda επιστρέφει την πρώτη επίσημη φωτογραφία του Civic Sedan που θα κάνει πρεμιέρα στις 28 Απριλίου 2021.

Όπως μπορείτε να δείτε στη φωτογραφία, το Civic Sedan είναι ελαφρώς διαφορετικό από το Civic Prototype. Αυτά βρίσκονται στον μπροστινό προφυλακτήρα με τις πλαϊνές εσοχές μεγεθυμένες για να φιλοξενήσουν φανούς ομίχλης, αισθητήρες στάθμευσης, τροχούς μικρότερης διαμέτρου, πλευρικούς καθρέφτες και περβάζια που είναι βαμμένα τώρα με χρώμα αμαξώματος, το επιχρωμιωμένο περβάζι παραθύρου, γυαλιστερά μαύρα στοιχεία και γραφικά φώτα. Σημειώστε ότι αυτό το μοντέλο έχει αμερικανικές προδιαγραφές καθώς διακρίνουμε από τις κίτρινες λάμψεις, ενώ αφορά την κορυφαία έκδοση του εξοπλισμού Touring.

Από την παρουσίαση του πρωτοτύπου γνωρίζουμε ότι το εσωτερικό θα κυριαρχείται από απλότητα με καθαρές γραμμές. Θα έχουμε οθόνη αφής 9 ιντσών που θα προεξέχει από την κορυφή του ταμπλό, ψηφιακό ταμπλό οργάνων, τιμόνι τριών ακτίνων με ενσωματωμένα πλήκτρα, μονό αεραγωγούς για κλιματισμό και πρακτικές θήκες στην κύρια σήραγγα.

Η Honda δεν αποκάλυψε πληροφορίες σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου της μικρού και μεσαίου που θα ανακοινωθούν στις 28 Απριλίου, αλλά δηλώνει ότι αυτό θα είναι το πιο οδηγικό ενδιαφέρον και το τεχνολογικά προηγμένο sedan στην 50χρονη ιστορία του Civic name.

Το τετράθυρο Honda Civic Sedan θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι στις ΗΠΑ, ενώ λίγο αργότερα το 2021 θα ακολουθήσει το πεντάθυρο Honda Civic Hatchback. Και οι δύο εκδόσεις αμαξώματος για την αγορά των ΗΠΑ θα παραχθούν για πρώτη φορά στο εργοστάσιο της Honda στην Ιντιάνα (ΗΠΑ) μετά το κλείσιμο του εργοστασίου στο Swindon (ΗΒ). Η ιαπωνική εταιρεία επιβεβαίωσε επίσης την κορυφαία έκδοση απόδοσης του Civic Type R που μπορεί να είναι το τελευταίο μη υβριδικό μοντέλο παραγωγής της Honda.

[Πηγή: Honda]

Source